De informatie op deze site is © door Maaike Mulder, tenzij anders aangegeven. Je mag de informatie vrij gebruiken, zolang het maar niet voor commerciële doeleinden is. Je mag de informatie ook aan anderen geven, maar alleen op persoonlijke basis, niet voor commerciële doeleinden en alleen in onveranderde vorm, inclusief de copy-right informatie. Uitzonderingen hierop moeten eerst schriftelijk bevestigd zijn door de de auteur.

Houd deze site in leven!
Een website in de lucht houden kost geld. Daarom: als je de informatie hier nuttig vindt en gebruikt, dan vragen we je om een bijdrage over te maken op giro 5904254 t.n.v. M. Mulder te Bergen. Een richtlijn: €1,- per file die je downloadt. Op die manier kan deze site ook in de toekomst steeds meer gratis informatie en studiemateriaal over Ayurveda blijven aanbieden.

Boeken bestellen via deze site
Een andere manier om de site te helpen is om boeken te bestellen via deze site. In onze boekenlijst zie je bij veel boeken een "bestellen" link die naar BOL (of in sommige gevallen naar Amazon.com) gaat. Als je daarop klikt en het boek vervolgens koopt krijgt Agniveda.com een (heel klein) bedrag als provisie. Als je sowieso boeken wilde bestellen, doe het dan via onze link, en help de site er ook nog mee!